Verkoopsvoorwaarden bij aankopen in de winkel, leveringen van kaasplanken, ontbijtmanden, geschenkmanden, …

Facturen

Alle geschillen vallen onder de bevoegdheid der handelsrechtbank te Brugge. Het factuurbedrag is constant betaalbaar of ten laatste binnen zeven dagen. Bij niet-betaling en bij invordering in rechte zal het bedrag met 15% vermeerderd worden als schadevergoeding. Aangekochte voedingsmiddelen worden niet teruggenomen. Niet of niet tijdig geannuleerde bestellingen worden altijd in rekening gebracht! Alle gebruikelijke opmerkingen moeten binnen de termijn van 8 dagen na de factuurdatum schriftelijk gedaan worden om geldig te zijn.

Aan huis leveringen: ontbijtmanden, geschenkmanden, kaasplanken

Indien de bestelde producten niet aan de verwachtingen van de klant voldoen (breuk, beschadiging, verkeerde producten), kan de klant de goederen in de ongeopende en originele verpakking binnen 3 werkdagen na ontvangst terugbezorgen en dit mits overhandiging van uw bestelbon en de leveringsnota . Dit geldt voor alle leveringen aan huis.

Wij zullen uw bestelling terugbetalen uitgezonderd de verzendkosten, zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen. U zal de verzendingskosten betalen om het product terug te bezorgen.

Voor bederfelijke waren – zoals voedsel, kaasplanken, thee, ontbijtmanden, … – geldt het recht op bedenktijd niet!

Wel kan er gekeken worden voor een oplossing bij problemen, indien binnen de 4u na levering het artikel in de winkel teruggebracht wordt, in ongeopende en originele verpakking, met aankoopbewijs.

Annuleringen

Een geplaatste bestelling kan tot 24u voor levering geannuleerd worden. Indien de bestelling via de webshop geplaatst en betaald werd, worden er altijd automatisch 2,50€ kosten in rekening gebracht bij een eventuele terugbetaling. Dit om de administratieve kosten te dekken!

Binnen de periode van 24u voor levering kan een bestelling niet meer kosteloos geannuleerd worden, gezien er reeds noodzakelijke aankopen gedaan zijn voor uw bestelling.

Indien een gemaakte bestellingen niet opgehaald wordt en ook niet op tijd geannuleerd werd, zal het volledige bedrag doorgerekend worden aan de klant! Een factuur zal dan opgesteld worden, en doorgestuurd worden naar de klant.

Bij betwistingen rond leveringen of facturen, zal enkel de rechtbank van Brugge bevoegd zijn om hierin te bemiddelen.

×
×

Winkelwagen