Ontbijtmanden en geschenkmanden

Heb je eens zin om je dierbare of jezelf te verwennen?
Wat dacht je van een heerlijke ontbijtmand geleverd aan huis!
Gevuld met oog voor kwaliteit en versheid, compleet met servies en servetten, bezorgen wij u het perfecte begin van de dag!

Of wens je een geliefde te verrassen met een geschenkmand?
Onze geschenkmanden worden met de nodige zorg samengesteld.

Alle manden worden gratis aan huis geleverd in een straal van 15 tot 20km rond de winkel! Lig je buiten deze straal, leveren wij mits vergoeding van een vervoerskost.
Indien je na het ontbijt niet tot in de winkel kan geraken, kunnen we deze mand terug ophalen bij je voor 10€.

Wens je meer info over wat er in de manden zit?
Klik dan op een van de foto’s, en ontdek het snel!


Producten

Onze manden zijn allemaal gevuld met ambachtelijke producten en ook een aantal biologische producten. Onze granola komt van I Just Love Breakfast uit Puurs. Daar wordt de granola met biologische producten samengesteld en met de hoogste norm van kwaliteit gemaakt. Daarnaast gebruiken we biologische koffie en melk. De andere producten zijn vooral ambachtelijk gemaakt, met opnieuw oog voor kwaliteit. Alle brood en boterkoeken worden door ons in huis gebakken. Daardoor zijn ze kraakvers bij levering! Fruitsla snijden we net voor levering, met vers seizoensfruit (minstens 8 à 10 soorten fruit!). Het fruitsap persen we vers voor levering. Kortom, met oog voor kwaliteit en versheid, maken we met de grootste zorg je ontbijtmand op maat!

×
×

Winkelwagen