Van links naar rechts: Dimitri, Elveric, Alexine, Nathalie


Ik ben Nathalie Petit-Biernaux. Ik ben gehuwd met Dimitri.
Samen hebben we 2 schatten van kinderen: Alexine bijna 18 jaar en Elveric 9 jaar.

Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd met kaas bezig. Als hobby maakte ik regelmatig kaasplanken met fruit, noten en brood erbij.
Toen ik zwanger was van onze zoon, besloot ik hiermee iets te doen.
Ik startte de cursus kaasmeester in Brugge.
En op 13 november 2013 ben ik gestart met mijn eigen kaaswinkel: Faliekaasje was geboren. Hiervoor heb ik ook de cursus kaasmeester gevolgd, om zo nog beter jullie te dienst te kunnen staan.
In oktober 2014 werd ik eervol finaliste van de wedstrijd voor 1e kaasmeester van België. Daar eindigde ik op een 6e plaats.

Je kan bij mij terecht voor advies en uitleg over een zeer gevarieerd aanbod kazen. Ik heb een basisassortiment van 160tal kazen tijdens de wintermaanden. We wisselen graag in ons assortiment, zodat we doorheen het jaar meer soorten kunnen aanbieden.
Daarnaast kan je een kaasplank bestellen, naar eigen keuze eventueel aangevuld met brood, fruit en/of noten.
Of wat dacht je van een ontbijtmand, raclette schotel, kaasfondue, of picknickmand? Alles maak ik vol passie en kennis klaar, op maat gemaakt voor jou en je bezoek!

Doorheen de jaren zijn we enorm gegroeid.
Zo hebben we sinds april 2016 een ruim assortiment verse losse thee.
Dit assortiment blijft in opbouw. Ondertussen zitten we al aan 115 soorten losse thee. We bieden ook accessoires aan zoals theezakjes, matcha setjes, opbergdozen voor thee, …
Ik heb de cursus theesommelier gevolgd, om jullie zo nog beter de nodige uitleg te kunnen geven voor jouw perfecte kopje thee. Vraag dus gerust meer uitleg over onze theesoorten en ga samen met ons op ontdekking in de wondere wereld van thee!

Eind augustus 2018 kwamen ze bij ons terecht met de vraag om de ontbijtmanden te verzorgen voor Verwenbutler, alsook de geschenkmanden. We zijn daar vol enthousiasme op ingegaan. We zijn Wim en Els ook enorm dankbaar voor de kans die we hierdoor kregen! Sinds januari 2020 is Verwenbutler volledig opgenomen bij Faliekaasje.
We laten deze beide graag verder groeien. Ontbijtmanden, geschenkmanden, kaasplanken vloeien zo in elkaar.

Ik ben altijd al gedreven geweest in wat ik doe, en ik hou er van om te blijven groeien! Naast kaas en thee met alles daarrond, hou ik ook enorm van koken. Daarom kun je sinds juli 2018 ook terecht bij ons voor pasta’s, hamburgers, pannenkoeken, wafels, desserts, … Dit alles op bestelling. Zo kan ik ook daar mijn passie in kwijt.
Daaruit vloeiend beschikken we sinds juli 2019 over een foodtruck. Een droom die ik al een tijdje had, en waar nu de tijd rijp voor was, om daar in verder te doen. De foodtruck is ingericht als een 50’s American Diner. Zo neem ik je helemaal mee in mijn passie voor de USA. De foodtruck is te boeken zijn voor al uw feesten en evenementen, … Wens je meer uitleg hierover, contacteer ons gerust!

Kortom, voor elke gelegenheid sta ik met de nodige vakkundigheid graag klaar om je verder helpen!
Ik ga altijd met heel veel passie jouw project verder uitwerken, zodat jouw feestje, evenement, of terugkerende activiteit steeds met de nodige zorg uitgewerkt wordt!

Neem een kijkje op onze website, en ga mee in mijn passies!
We helpen je met veel plezier verder!

Nathalie

×
×

Winkelwagen